HAG stoelen helpen bij rugklachten en nekklachten

Ergonomie is de beste interactie tussen mens en werk. Daarbij kunt u wel wat hulp gebruiken. Uw stoel is een belangrijk hulpmiddel om uw gezondheid te verbeteren en uw productiviteit te verhogen.

Hebt u rugklachten, rugproblemen, nekklachten, nekproblemen, last van een hernia, pijnlijke schouders of pols? De ergonomische stoelen van HAG kunnen u mee helpen.

Vergeet alles wat u heeft geleerd over rechtop zitten en stil zitten!
Mensen zijn niet gemaakt om stil te zitten, maar voor beweging en variatie! In onze huidige samenleving zitten we bijna ons hele leven. Daarom is het belangrijk dat we voldoende beweging krijgen als we zitten

Zittend op een HÅG stoel bent u altijd in balans – het beste startpunt voor beweging. Vanuit een balanspositie kunt even gemakkelijk naar voren leunen als naar achteren. De voorkant van de zitting kantelt naar beneden wanneer u zich voorover buigt naar uw werk en naar boven wanneer u achterover leunt. Dit stimuleert u om uw voeten en benen te gebruiken en dat is goed voor uw bloedcirculatie – wij noemen dit FootControlledMovement™. De stoel volgt automatisch uw beweging bij het veranderen van zithouding – zonder dat u erbij nadenkt. Zo kunt u zich concentreren op uw werk terwijl uw lichaam de actieve spieren voorziet van de noodzakelijke voeding.


Zitoplossingen van HÅG reageren op het menselijk lichaam. U beweegt de stoel door uw natuurlijke behoefte aan beweging en variatie. Het BodyLock™ principe zorgt ervoor dat de stoel niet beweegt wanneer u stil zit. Op een HÅG stoel heeft u volledige bewegingsvrijheid en alles onder controle!

(*) Bron www.hag.no