Ergonomio's Black Friday deals: ontdek duurzame kortingen voor een langdurige kantoorervaring!

Krijg als eerste toegang tot Black Friday! Schrijf je nu in!


Krijg als eerste toegang tot onze Black Friday Deals op ergonomische bureaustoelen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en word als eerste op de hoogte gebracht.

Op de hoogte blijven?

Ontvang als eerste nieuws en speciale aanbiedingen! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


Ergonomio's Black Friday deals


Black Friday komt er binnenkort weer aan en we hebben leuk nieuws want dit jaar hebben we iets heel bijzonders in petto! Bij Ergonomio gaan we deze Black Friday niet alleen voor geweldige kortingen, maar ook voor duurzaamheid en een langdurige kantoorervaring.

Wanneer is Black Friday?


Markeer alvast 17 t.e.m. 24 november in je agenda, want tijdens die week kan je profiteren van onze exclusieve Black Friday-deals.

Wat kun je verwachten?


Bij Ergonomio zijn we gespecialiseerd in ergonomische bureaustoelen en accessoires. Tijdens Black Friday zetten we enkele van onze meest populaire ergonomische bureaustoelen in de schijnwerpers met uitzonderlijke kortingen. Deze stoelen zijn ontworpen om comfortabel en productief werken te bevorderen, en ze zijn gebouwd om lang mee te gaan.

Duurzaamheid staat voorop


We begrijpen hoe belangrijk duurzaamheid is, en daarom hebben we onze Black Friday deals bureaustoelen zorgvuldig uitgekozen. Deze bureaustoelen hebben allemaal een fabrieksgarantie van 10 jaar en bovendien kunnen bijna alle onderdelen vervangen worden. Dit betekent dat onze ergonomische bureaustoelen niet alleen jouw comfort verbeteren, maar ook de impact op het milieu minimaliseren. Ze gaan jarenlang mee, waardoor je minder hoeft te vervangen en dus minder verspilt.

Maak kans op een Interstuhl Pure MBRC


Maar dat is nog niet alles! Als trotse ambassadeurs van het Interstuhl Pure MBRC-project, willen we graag ons steentje bijdragen aan een duurzamere wereld. Daarom verloten we één Interstuhl Pure MBRC onder alle Black Friday-aankopen(*). Dit innovatieve project draait rond het plasticvrij maken – en houden – van de oceanen. De Interstuhl Pure MBRC bureaustoel is onder andere gestoffeerd met 100% Post Consumer Recycled Polyester Rivet van het merk Camira. De stof is ontwikkeld met een geheel nieuw garen van 100% REPREVE®-vezel, gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Per verkochte stoel gaat er € 50 naar de 10% non-profit organisatie MBRC the ocean. Door bij ons te winkelen, steun je niet alleen duurzaamheid, maar maak je ook kans om deze geweldige stoel te winnen.


PureMBRC(1920x960px)
(*)Met leveringsadres in België/Nederland.

Op de hoogte blijven?

Ontvang als eerste nieuws en speciale aanbiedingen! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.