RH Extend 220 bureastoel Stof Fame

Stof Fame, optioneel hoofdsteun, keuze armleggers, Keuze gaslift, Kies kleur voet+frame, Kies uw wielen
RH Extend 220 bureastoel Stof Fame
€1011,00
€859,00 excl. BTW
€1039,39 incl. BTW
Stofkeuze:

Advies nodig?

Onze productspecialisten staan voor u klaar.
Bel ons, laat u bellen of stuur een bericht.

Wij bellen u terug

Terug

Een antwoord via email

Terug

Offerte aanvragen

Ja, stuur mij vrijblijvend een offerte voor RH Extend 220 bureastoel Stof Fame.

Terug

Configureren en bestellen

fabriccolour
Stof Fame
Kies uw Fame kleur
Stof Fame

Stof Fame

fame

Alles over de stof Fame

Fame is een fijngeweven bekleding van kamgaren wol en polyamide waardoor een lange levensduur en comfortabele souplesse worden gecombineerd.

 • Samenstelling: 95% wol, 5% polyamide
 • Slijtvastheid: 200 000 Martindale
 • Brandwerendheid: BS S EN 1021: 1–2, BS 5852 Crib 5, Calif. Bull. 117-2013, IMO MSC 307(88) Annex 1 part 8, NFP 92-503:M2 (Zirpro), ÖNORM B 3825-B1-3800-Q1, UK (Flovan)
 • Kleurechtheid: 5-7 (EN ISO 105 - B02)
 • Pilling: 4 (EN ISO 12945-2)
 • Milieu info: EU Ecolabel, Oeko-Tex® Standard 100, 100% vrij van zware metalen, ISO 14001 gecertificeerd
FAQR Stof Fame

De 9 standaardkleuren:

 • FM60003 Grijs
 • FM64089 Rood
 • FM61136 Beige
 • FM60999 Zwart
 • FM60051 Antraciet
 • FM66075 Fel blauw
 • FM60019 Donker grijs
 • FM66061 Zwartblauw
 • FM66005 Donkerblauw
 • FM66071 Midden blauw
Lees meer over Stof Fame
Headrest
Optie hoofdsteun
Met of zonder hoofdsteun
Armrest
Armlegger
Kies uw armleggers
Liftsize parent
Gaslift
Kies uw gaslift
Hoe kies ik de juiste gaslift?

Hoe kies ik de juiste gaslift?

Wat is het verschil tussen de gasliften?
De keuze van de gaslift bepaalt de zithoogte van uw bureaustoel. De gaslift laat uw zitting dus van hoogte variëren.

Is uw bureaublad tussen 70 en 75 cm hoog?
Bij een HAG stoel is een 150 mm gaslift dan meestal de juiste keuze. Bij een RH stoel is dit een B-lift.

Zo maakt u de juiste keuze:

Methode 1: meet de hoogte van de zitting van uw huidige bureaustoel.
Leg uw de armen soepel, onder een hoek van 90° op uw bureaublad en meet de hoogte van de zitting van uw stoel vanaf de vloer. Kies de gaslift met het interval waarin deze zithoogte past.

Methode 2: gebruik de hoogte van uw bureaublad.
Meet de hoogte van uw bureaublad. Breng hiervan 20-25 cm (beenruimte) in mindering. Het resultaat is bij benadering uw zithoogte. Deze moet zich bevinden in het interval van de lift die u kiest.

U kan deze ook in deze tabel opzoeken >>klik hier

Goed om te weten.
Mocht de lift niet de juiste keuze zijn, dan kan deze omgewisseld worden indien hij onbeschadigd is. Voor het wisselen van een lift is een speciale tool nodig die dan toegestuurd wordt.

De garantie van de lift is 10 jaar. Ergonomio heeft steeds liften op voorraad voor een snelle service.
Footbase
Stervoet
Kies kleur voet+frame
Meer info over de kleuren van de stervoet

Meer info over de kleuren van de stervoet

Welke kleuren zijn standaard beschikbaar voor de metalen stervoet?
Het aluminium van de stervoet voor een HAG bureaustoel wordt standaard gelakt in een zwarte- of een zilver-grijze kleur.
De lift en de frame onderdelen zullen dezelfde kleur hebben als de stervoet. De lak heeft een satijn uitzicht.

De stervoet in gepolijste aluminium.
U kan ook kiezen voor een versie in gepolijst aluminium. De stervoet is dan niet gelakt maar het metaal wordt gepolijst. Het heeft een licht blinkende aluminium look. Het geeft de bureaustoel een exclusiever uitzicht. Deze optie heeft een meerkost. Bij deze optie moet u de keuze maken of de overige onderdelen (frame + lift) zwart of zilver-grijs gelakt zijn.
Refine Footbase standardRefine Footbase Polished
castors
Wielen
Kies uw wielen
Welke soort wieltje kies ik voor mijn bureaustoel?

Welke soort wieltje kies ik voor mijn bureaustoel?

Wielen voor harde vloer
Wielen voor harde vloer zijn geschikt voor stenen vloer, linoleum, parket, kurk,... Je herkent de wieltjes aan de grijze rand. Het wieltje heeft een zachte buitenkant. Daarom spreekt men ook van zachte wielen voor harde vloer.

Wielen voor tapijt
Wielen voor zachte vloer zijn geschikt voor tapijt. Het wieltje heeft een volledig zwarte kleur. Het wieltje heeft een harde buitenkant om makkelijk op tapijt te kunnen rollen.

Kan ik achteraf nog van wieltjes veranderen
De wieltjes kunnen makkelijk uit de stervoet weggenomen worden. Bij defect onder garantie kan een nieuw wieltje toegestuurd worden. De wieltjes kunnen ook als los onderdeel aangekocht worden op onze website.

Voor welke HÅG bureaustoel zijn de wieltjes geschikt?
De wieltjes zijn geschikt voor alle HÅG modellen buiten de HÅG Sofi Mesh

wielen tapijtwielen harde vloer
€859,00 excl. BTW
€1039,39 incl. BTW
Vragen of problemen? Bel onze advieslijn! +32(0)11-597450

Meer informatie

RH Extend

is even gebruiksvriendelijk als ergonomisch en slijtagebestendig en is perfect geschikt voor recepties, opleidingsomgevingen en kantoren. Omdat de RH Extend gemakkelijk in en bij te stellen is, is hij zeer geschikt voor werkplekken waar verschillende mensen dezelfde stoel gebruiken of waar individuele instellingen vereist zijn. Alle hendels zijn aan de rechterkant geplaatst en zijn duidelijk gemerkt met symbolen, terwijl alle verstelbare delen van de stoel duidelijk aangegeven zijn. De RH Extend is volledig gebaseerd op 2PP™ principe, ons eigen filosofie over ergonomie. Dit is een erg slijtagebestendige stoel, wat gunstig is voor uw portemonnee én het milieu. Omwille van de flexibiliteit zijn er twee versies van de RH Extend leverbaar, evenals een gamma accessoires.

Extend_220
Extend_close_up_220
Designed for human performance
Elke RH-stoel is geconstrueerd voor uiterste precisie en topprestaties. Uw prestaties. Elke doordacht ontworpen RH-stoel optimaliseert uw houding en uw ademhaling. Daardoor voelt u zich altijd in topvorm en kunt u beter presteren. Test zelf een RH-stoel en ervaar het resultaat van 30 jaar geperfectioneerd precisiewerk.

Visual design - anatomische, innovatieve en functionele prestaties
Precisie-ergonomie. Veelzijdige functionaliteit. Een opvallende vormgeving, bedacht en geconstrueerd voor topprestaties. De constructie van elke RH-stoel staat volledig in dienst van de gebruiker. Functionaliteit bepaalt de vormgeving.

Dynamic ergonomisc - bewezen menselijk prestatievermogen vormt de kern van onze identiteit
Onze nauwkeurige onderzoeks- en testmethoden bevestigen dat een RH-stoel individuele prestaties en die van de organisatie verbetert. Dat noemen wij “waar voor uw geld”. Onze RH Performance Study heeft aangetoond dat de prestaties verbeteren van iedereen die u in een RH-stoel laat zitten.

Quality - betere prestaties zijn het bewijs van kwaliteit
We verhogen het prestatieniveau van onze klanten, zowel op individueel als op organisatieniveau. Dat realiseren we door hoogstaande normen te hanteren. Doordat we de volledige productie van concept tot klant in ons eigen bedrijf realiseren, hebben we alle aspecten – van design, productontwikkeling en assemblage tot logistiek en service – onder controle. Zodoende kunnen we de hoogste kwaliteit garanderen.

Extend_close_up_220_Enviroment - innovatieve oplossingen voor milieuprestaties
We concentreren ons op prijs, continue prestaties van uw mensen en onze planeet. Deze aandacht resulteert in producten die gerecycled kunnen worden en soms zelfs biologisch afbreekbaar zijn. Dit zorgt voor een minimale belasting van ons leefmilieu.

Onze filosofie over ergonomie


Bij RH Stoelen hebben we een eigen filosofie over ergonomie. Die is gebaseerd op het belang van een rechte houding en beweging tijdens het zitten. Dit vergemakkelijkt de ademhaling en de bloedcirculatie, terwijl beweging de spieren stimuleert. In de RH Extend is deze filosofie aanwezig in het zogenaamde tweepuntsprincipe, of 2PP™, dat garandeert dat uw lichaam de vereiste variatie en steun krijgt ook wanneer u beweegt, omdat de basisinstellingen van de stoel behouden blijven. Dit helpt u om meer te doen en beter te presteren.

De rugleuning
is extra robuust en uitgerust met een "Tvedts"-kussen, dat een uitstekende steun biedt aan de rug en schouders. De vormgegoten rugleuning verhoogt het comfort terwijl de versmallende vorm de armbewegingen vergemakkelijkt. De hoogte wordt ingesteld met een eenvoudige druk op een knop. De rugleuning is leverbaar in twee maten.

De hendels
om de hoogte en diepte van de stoel en de hoek van de rugleuning in te stellen (RH Extend 220/200) zitten allemaal aan de rechterkant en zijn gemakkelijk bereikbaar ook wanneer u zit. De juiste hoogte verbetert de bloedcirculatie in de benen terwijl de juiste zitdiepte voor een betere ontlasting en steun zorgt. Doordat de hoek van de rugleuning ingesteld kan worden, zijn er meer mogelijkheden om de stoel aan individuele behoeften aan te passen. Dankzij pictogrammen is het gemakkelijk te begrijpen hoe elke hendel bediend moet worden.

De kantelfunctie
is traploos verstelbaar, en kan in elke gewenste positie vergrendeld worden en de stoel volgt al uw bewegingen – ongeacht uw werkpositie. Dit zorgt voor bewegend zitten met volledige ondersteuning van de rug, zodat u altijd rechtop kunt zitten en goed kunt ademen.

De elegante stervoet
is vervaardigd uit grijs aluminium met zwarte beschermkappen. Als optie is een gepolijste aluminium stervoet mogelijk.

Er zijn wielen
voor harde en zachte vloeren leverbaar.

De neksteun
kan in de hoogte en diepte ingesteld worden, wat voor een comfortabele support zorgt.

Armleunigen zijn
optioneel, maar aanbevolen omdat ze de schouders ontlasten. Er zijn twee armleuningvarianten leverbaar. Ze zijn allebei verstelbaar in de hoogte en de breedte, terwijl één ervan ook verstelbaar is in de diepte en de andere 360 graden kan draaien.

Zitting
biedt uitstekende steun en heeft een hellende voorkant om druk op de onderkant van de dijen te verminderen, wat de circulatie verbetert. Ze is bovendien zo geconstrueerd dat u midden op de stoel blijft zitten, ook wanneer hij volledig naar voren helt. U heeft de keuze uit twee formaat zittingen.

De tegendruk van de kantelfunctie kan eenvoudig ingesteld worden
afhankelijk van het lichaamsgewicht en de lengte, zodat de stoel correct gebalanceerd is. Hierdoor volgt de stoel uw bewegingen zonder dat het spierkracht verreist om de stoel in een nieuwe positie te duwen. De hendel is onder de zitting geplaasts.