HAG Capisco bureaustoelen

HAG Capisco bureaustoelen

HAG-Capisco-8106-+cadeau
• Uniek zadelzit met geïntegreerde armleggers
• Een tijdloos designicoon
• Stimuleert een actieve zithouding
• Eindeloze zit- en sta mogelijkheden
• Uitermate praktisch voor zit-en stawerk
• Keuze uit 9 verschillende modellen en diverse uitvoeringen Lees meer...

HAG Capisco bureaustoelen

Capisco nu direct kopen? Bestel deze stoelen uit voorraad!

U hebt een grote keuze in stoffen en kleuren! MAAR u wil een Capisco de volgende dagen bij u geleverd aan een goede prijs? Kies dan voor onze Capisco modellen op stock.
Voorraad in stof of Voorraad in leder
Lees meer


Wat is het verschil tussen de HÅG Capisco modellen?

Capisco_line_up
HÅG Capisco 8106
Het meest verkochte model en het basis design van Peter Opsvik. Deze uitvoering is de typische zadelzit met rugleuning in kruisvorm. Zowel de zit als rug zijn volledig bekleed.

HÅG Capisco 8107
Identieke uitvoering als de Capisco 8106 maar voorzien van de optie hoofdsteun. Deze is traploos telescopisch verstelbaar in de hoogte en beperkt aanpasbaar in de diepte. De hoofdsteun geeft extra comfort bij het werken.

HÅG Capisco 8105
Dit krukmodel met zadelzit. Het model 8106 maar dan zonder de rugleuning.

HÅG Capisco 8126
Het verschil met de 8106 is de vormgeving van de zitting. Dit is een standaard rechte zitting en geen zadelzit. Speciaal ontworpen voor mensen die niet graag op een zadelzit zitten maar van het Capisco design houden.

HÅG Capisco 8127
Identieke uitvoering als de Capisco 8126 maar voorzien van de optie hoofdsteun. Deze is traploos telescopisch verstelbaar in de hoogte en beperkt aanpasbaar in de diepte. De hoofdsteun geeft extra comfort bij het werken.

HÅG Capisco Puls 8010
Is de typische zadelzitstoel, maar de rugleuning en zitting zijn in kunststof. Een klein deel in het midden van de zitting is bekleed. Omwille van de vereenvoudigde kunststof uitvoering is dit model prijsgunstiger dan de 81xx reeks.

HÅG Capisco Puls 8020
Heeft een volledige bekleding van de bovenzijde van de zitting (de 8010 enkel in het midden van de zitting). De bekleding van de Puls 8020 is enkel verkrijgbaar in de stof Nexus.

HÅG Capisco Puls 8001
Dit is een Capisco krukmodel met zadelzit en enkel een stoffering in het midden van de zitting. Het model Capisco Puls 8010 maar dan zonder de rugleuning.

HÅG Capisco Puls 8002
Dit is een Capisco krukmodel met zadelzit en een volledige bekleding van de bovenzijde van de zitting. Het model Capisco Puls 8020 maar dan zonder de rugleuning.
Capisco_puls_line_up

Een design icoon en nog altijd trendsettend

Maar weinig ontwerpen doorstaan de tand des tijds net zo goed als de HÅG Capisco. Al dertig jaar in productie en nog nooit zo populair als nu. HÅG Capisco onderscheidt zich door haar elegante vormen en slimme functionaliteit en geeft daardoor karakter aan iedere ruimte en werkplek. Met het talent zich voor iedere gelegenheid te kleden overstijgt HÅG Capisco de traditionele kantoor en vergaderruimte.

De Ontwerper: Peter Opsvik

Toen Peter Opsvik de HÅG Capisco ontwierp, liet hij de stereotiepe opvattingen over zitten voor wat het was, door met nieuwe, onconventionele zitoplossingen voor de dag te komen. In de jaren '70 probeerden talrijke ergonomen de juiste zithouding te definiëren. De bijdrage van Peter Opsvik was het ontwerpen van producten die tot afwisseling van veel verschillende zithoudingen inspireren, allemaal in dezelfde stoel. HÅG Capisco, HÅG Capisco Puls en Tripp Trapp ® zijn een paar van zijn meest succesvolle ontwerpen. Ontworpen in 1984, heeft de populariteit van HÅG Capisco zich gestaag ontwikkeld tot één van de meest populaire werkstoelen van Europa!

groen_2

Hoog en laag zitten

Geen enkele andere werkstoel past zich zo goed aan alle verschillende werkblad - hoogtes aan als HÅG Capisco. Door de eenvoudige verstelbaarheid van HÅG Capisco en HÅG Capisco Puls kunt u gemakkelijk tussen hoge en lage werkplekken variëren. De frequente houdingsvariatie is een gunstig alternatief voor het afwisselend zitten en staan. Je behoudt de focus op het werk en voelt niet de vermoeidheid die vaak met staand werken gepaard gaat.

Altijd in balans

De unieke zadelzitting van zowel HÅG Capisco als HÅG Capisco Puls stimuleert de juiste lichaamsbalans en zorgt voor ontspannen zithoudingen. In deze positie wordt de natuurlijke S-curve van de wervelkolom behouden en ontstaat een open heup hoek. Onze spieren zijn in balans en ontspannen zich zodat bovenmatige druk op ons lichaam, zoals het geval is bij conventionele zithoudingen, wordt voorkomen.

Geef de dag meer flow en energie!

De bewegingsvrijheid en maximale lichaamscontrole in zowel de HÅG Capisco als de HÅG Capisco Puls stimuleren beweging van ons hele lichaam, inclusief onze benen en voeten. Beweging van onze benen zorgt voor een betere bloedcirculatie en zuurstofopname zodat we ook tijdens een lange dag op kantoor ons energiek, gezond en fit blijven voelen.

Celebrate movement!

Het leven stimuleert ons om op natuurlijke manier te bewegen. Geïnspireerd door de dynamische houding van de ruiter op een paard werden zowel HÅG Capisco en de HÅG Capisco Puls ontworpen voor meer bewegingsvrijheid bij het zitten. Gebaseerd op de overtuiging dat geen enkele zithouding ideaal is voor een langere tijd, stimuleert HÅG Capisco meer beweging en variatie door zitten actief te maken. Op deze manier voegt HÅG Capisco een prettige flow en energie aan je dag toe. Zo vieren wij beweging!