HAG Futu bureaustoelen

HAG Futu bureaustoelen

HÅG_Futu_Mesh_Grey
Organisaties zijn tegenwoordig meer ‘agile’ dan ooit. Kantooromgevingen ontwikkelen zich voortdurend. Aanpassingsvermogen is essentieel om concurrerend te blijven. HÅG Futu is een kwalitatief hoogwaardige bureaustoel die u helpt om dynamisch en gefocust te blijven. Deze gestroomlijnde stoel past naadloos
in iedere werkomgeving. De zachte looks verbergen een zeer vernuftig technisch ontwerp. Lees meer...

HAG Futu bureaustoelen

Past zich overal aan

De HÅG Futu is een kwalitatieve bureaustoel die u helpt alert en geconcentreerd te blijven. Door zijn gestroomlijnde ontwerp past hij bovendien naadloos in elke werkomgeving, zowel thuis als op kantoor!

Houdt u in balans

De HÅG in Balance® technologie zorgt ervoor dat u continu in beweging blijft tijdens het zitten. Dankzij het kantelmechanisme verander je op natuurlijke wijze van positie doorheen de dag. Doordat je benen meer gaan bewegen wordt een betere bloedcirculatie gestimuleerd en heb je meer energie doorheen de dag!

Duurzaam & milieubewust

Elke HÅG Futu-stoel wordt met precisie ontworpen en vervolgens met grote zorg met de hand vervaardigd en geassembleerd door een van de vele bekwame technici in de fabriek in Røros, Noorwegen.

Dankzij het toegewijd team van ontwerpers, ingenieurs en andere collega’s heeft deze ergonomische bureaustoel verschillende prestigieuze prijzen gewonnen waaronder de Red Dot Design Award voor het beste productontwerp en het Green Good Design Award voor duurzaamheid.

HAG-Futu-Sfeer-11
HAG-Futu-Sfeer-2
Daarnaast heeft de HÅG Futu een US GREENGUARD-certificaat, waarmee wordt bevestigd dat de Futu de lucht binnenshuis niet aantast door de uitstoot van schadelijke gassen. De Futu heeft ook een Environmental Product Declaration (ISO 14025), waarmee wordt bevestigd dat de CO2-uitstoot zeer laag is.

Geavanceerde stoffen

De HÅG Futu wordt geleverd in de uniek ontworpen FutuKnit™ stoffen. Gemaakt van de beste kwaliteit polyester breiwerk, zijn ze technisch ontwikkeld om hun strakheid te behouden - en u te voorzien van de ultieme ondersteuning.

Zowel de vaste stof als de netstof zijn verkrijgbaar in zeven aantrekkelijke kleuren en kunnen op elkaar worden afgestemd. Elke kleur is geïnspireerd op de natuur en hebben een garantie van 10 jaar.

Wat is het verschil tussen de HÅG Futu modellen?

HAG-Futu-modellen
HÅG Futu 1200 heeft een solide gestoffeerde rugsteun en zorgt zo voor extra ondersteuning en aangename warmte. De verstelbare lendesteun is geïntegreerd in de rugleuning. De stoel kan worden uitgebreid met armleuningen voor een goede werkhouding en ontspannen rug-en nekspieren.

HÅG Futu Mesh 1100 heeft een ademende transparante rugleuning. Het houdt uw rug koel door voortdurende ventilatie.  De functionele lendesteun is optioneel, net als de in hoogte en breedte verstelbare armleggers.


10 jaar HÅG garantie

HÅG verleent 10 jaar garantie op materiaaldefecten en productiefouten bij standaardgebruik. Ergonomio heeft meer dan 15 jaar ervaring met HÅG bureaustoelen en staat garant voor service en wisselstukken na uw aankoop.
Lees meer

Brochure & user manuals HÅG Futu


Download brochure HAG Futu
Download userguide HAG Futu
Download factsheet HAG Futu

Showcase

HAG-Futu-Sfeer-5
HAG-Futu-Sfeer-7
HAG-Futu-Sfeer-9
HAG-Futu-Sfeer-4