Interstuhl Pure is3 bureaustoelen

Interstuhl Pure is3 bureaustoelen

Pure113
De Interstuhl Pure stelt geheel nieuwe normen voor actief, intuïtief en flexibel zitten. Deze bureaustoel is het revolutionaire tegenontwerp van de traditionele bureaustoel. Pure is3 vervangt conventionele mechanismen door innovatieve materialen. Geen verstellingen meer - de intelligente Smart Spring-technologie zorgt ervoor dat de Pure is3 zich zonder enige krachtsinspanning perfect aan iedere gebruiker aanpast! Lees meer...

Interstuhl Pure is3 bureaustoelen

Constant in beweging

Pure beschouwt zitten als vrijheid. De stoel maakt niet alleen bewegingen in alle dimensies mogelijk, maar zorgt er ook voor dat de gebruiker altijd en overal in actief en productief blijft.

Intuïtieve bediening

Met de Interstuhl Pure hoeft u zelf geen instellingen te doen om perfect te zitten. Deze bureaustoel zorgt zelf voor een optimale stoelverstelling! Innovatieve materialen stellen zich actief op de stoelgebruiker in: op het gewicht, lengte, proporties en de bewegingen van de gebruiker. Dit wordt mogelijk gemaakt door een innovatieve mix van het materiaal polyamide en glasvezel. De hoogte van de stoel kan door bediening worden aangepast. Ook kan de rugleuning, met een 3D-bewegingsstraal, desgewenst (maar niet aangeraden) tijdelijk worden beperkt voor de optimale concentratie tijdens het werken.

Pure_different_ways
Pure_people

Voor iedereen die op zoek is naar flexibele oplossingen

De intelligente constructie maakt de bureaustoel een flexibele partner in de moderne werkomgeving, omdat deze zich automatisch aanpast op het gedrag van de gebruiker.

Wat is het verschil tussen de Interstuhl Pure modellen?

Ergonomio-Interstuhl-Pure-Modellen-zonderinterior

Interstuhl Pure PU113 heeft een gestoffeerde rugsteun en zorgt zo voor extra ondersteuning en aangename warmte. Uitvoering mogelijk in verschillende stofkleuren. Framekeuze zwart of wit.

Interstuhl Pure PU213 heeft een ademende transparante rugleuning. Het houdt uw rug koel door voortdurende ventilatie. Uitvoering mogelijk in verschillende stofkleuren. Framekeuze zwart of wit.


Eigenschappen Interstuhl Pure is3


  • Smart-Spring-technologie
  • 3D-zitbeweging, vergrendelbaar
  • Intuïtieve bediening met Smart Seat
  • Verstelbare zithoogte
  • Keuzes in afwerking en details. Stoffering en netbespanning
  • Modern, functioneel en licht van gewicht
  • Slanke, vaste T-armleggers of functionele 3D T-armleggers


10 jaar Interstuhl garantie

Interstuhl verleent 10 jaar garantie op alle producten en onderdelen. Ergonomio bestaat nu bijna 20 jaar en staat garant voor service en wisselstukken na uw aankoop.
Lees meer

Brochure & user manuals Interstuhl Pure is3


Download brochure Interstuhl Pure is3
Download userguide Interstuhl Pure is3
Download lookbook Interstuhl Pure is3

Showcase

Ergonomio Interstuhl Pure PU113 en PU213 bureaustoel wit frame 2D armleggers
Ergonomio Interstuhl Pure PU113 bureaustoel wit frame 2D armleggers
Ergonomio Interstuhl Pure PU213 bureaustoel wit frame 2D armleggers
Ergonomio Interstuhl Pure PU213 bureaustoel zwart frame 2D armleggers