RH Support

RH Support

4501
A series of work chairs designed for people who work in non-standard ways. Stay supported working at different heights or even “back to front”. RH Support is available in various models so that you can customise your work chair for your own needs. RH Support is also available as an ESD work chair Lees meer...

RH Support

RH Support is een serie stoelen die speciaal ontworpen is voor wie extra ontlasting van de rug en benen nodig heeft omdat hij of zij staand op verschillende hoogtes werkt. De stoel biedt traploos verstelbare zitting- en rugleuninghoeken. Dankzij de ruime keuze aan accessoires kan de RH Support aangepast worden aan individuele behoeften en taken. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit een aantal verschillende zittingen en gasveren. U kunt ook kiezen uit twee verschillende bevestigingen. Voor het gebruiksgemak zitten alle hendels rechts. Dankzij zijn flexibiliteit is de RH Support de ideale stoel om door verschillende gebruikers gedeeld te worden, bijvoorbeeld in fabrieken, de gezondheidszorg, kantoren, kassa´s, laboratoria en recepties. De RH Support is ook leverbaar in een ESD versie (goedgekeurd volgens IEC 61340.)

Complete flexibiliteit
Met zijn vele modellen, opties en accessoires is de RH Support een ongebruikelijk flexibele stoelserie. En het spreekt vanzelf dat we u met plezier helpen om de beste stoelen te kiezen aangepast aan uw werkplek en taken.