Student en kind

Student en kind

Ergonomio-HAG-Capisco-Puls-8010-sfeer-student
We zijn niet gemaakt om lang stil te zitten of te staan. Veel en lang zitten leid namelijk vaak tot lichamelijke pijnklachten. Daarom is het belangrijk om voor een aanpasbare bureaustoel te kiezen, eentje die met je meebeweegt en zo je bloed laat circuleren. Je lichaam wordt geactiveerd en je zal langer gefocust achter de bureau kunnen werken! Lees meer...

Student en kind

Van huiswerk in de lagere school tot de klok rond studeren aan de hoge school: kinderen en jongeren brengen heel wat uren zittend aan een bureau door.

Wil je rug- en nekklachten op latere leeftijd voorkomen? Dan werk je best nu al preventief aan een gezonde houding en voldoende variatie en beweging tijdens het zitten.

Daarom is het belangrijk om een makkelijk aan te passen bureaustoel te kiezen, liefst eentje die met je meebeweegt. Je bloed zal beter circuleren, je lichaam wordt geactiveerd en je kan langer gefocust werken!


Cadeau: tijdelijke Back2School actie met gratis laptopstand!

Back2School actie met gratis laptopstand

De zomervakantie loopt op zijn einde en dat brengt nieuwe vooruitzichten met zich mee. Een nieuwe job, op kot of naar (een nieuwe) school? Een goede houding ten opzichte van het beeldscherm is heel belangrijk om onnodige oog-en nekklachten te vermijden. Bij aankoop van een back to school actiestoel krijgt iedere klant daarom nog tot en met 31/10/2022 een handige laptophouder cadeau!
Lees meer

De garantie van HAG, RH, Interstuhl en Ergonomio

Onze fabrikanten verlenen 10 jaar garantie op materiaaldefecten en productiefouten bij standaardgebruik. Ergonomio bestaat nu bijna 20 jaar en staat garant voor service en wisselstukken na uw aankoop.
Lees meer

Advies nodig?

Onze productspecialisten staan voor u klaar.
Bel ons, laat u bellen of stuur een bericht.

Wij bellen u terug

Terug

Een antwoord via email

Terug