Werkplaatsstoelen

Werkplaatsstoelen

BIMOS
Bimos is de toonaangevende fabrikant van de beste industrie- en laboratoriumstoelen in Europa. Al meer dan 50 jaar zorgen we er met onze vakkennis, technische competentie en passie voor dat mensen op elke werkplek productief, gezond en prettig kunnen zitten. Onze uitgebreide portfolio werkstoelen varieert van allround-stoelen voor productieafdelingen tot hoogwaardige laboratoriumstoelen. Wij bieden zitoplossingen die aan de hoogste eisen voldoen. Lees meer...

Werkplaatsstoelen

WERKSTOELEN VOOR PRODUCTIEAFDELINGEN
Werkstoelen van Bimos zijn de ideale zitoplossing voor werkplekken op productieafdelingen. Ze verleggen de bestaande grenzen op het gebied van bewegingsvrijheid, duurzaamheid en ergonomische kwaliteit.

ESD-STOELEN
Dankzij de optimale materiaalkeuze en verbindingstechnieken voorkomen de ESD-veilige werkstoelen van Bimos elektrostatische oplading op elektronicawerkplekken. Zo worden zeer gevoelige onderdelen goed beschermd.

LABORATORIUMSTOELEN
Het speciaal ontwikkelde Hygienic Design, de gerichte ontlasting van het lichaam bij typische laboratoriumhoudingen en de compacte uitvoering van Bimos-werkstoelen voor het laboratorium creëren optimale omstandigheden in een ultramoderne werkomgeving.

CLEANROOMSTOELEN
Cleanroomwerkstoelen van Bimos zijn uniek omdat ze gecertificeerd emissievrij zijn. Zo kan besmetting van producten en processen op betrouwbare wijze worden vermeden.

STAAND WERK EN STAHULPEN
Overal waar mensen tijdens het werk niet kunnen zitten, zorgen stahulpen van Bimos voor de nodige ontlasting. Ze laten waardevolle bewegings- en werkruimte vrij en zijn bovendien gemakkelijk te transporteren en op te bergen.